Печат върху тениски и суитчери

 КиМ Принт ЕООД предлага висококачествен ситопечат  по съвременна технология върху тениски и суитчери. Моделите на отпечатъка могат да бъдат изработени по Ваш или по наш дизайнерски проект. Фирмата разполага на склад с големи количества тениски и суитчери в няколко основни цвята и размери от XS до XXL, както и с детски размери от 100 до 152 см. изработени от 100% памук.

 Разполагаме и с голям каталог от който може да избирате тениски, суитчери, спортно облекло и др. текстилни изделия по свой вкус и предпочитани цветове и материи.

 КиМ Принт ЕООД има собствена печатна база с високотехнологично оборудване и добри професионалисти, които ще се погрижат Вашата поръчка да бъде изпълнена в желаните от Вас срокове и качество.

Цени на производител. За да подготвим ценова оферта за ситопечат е необходимо да ни информирате за размера на печатаемото поле, ...

Печат върху шапки

КиМ Принт ЕООД предлага и термотрансферен печат върху шапки. В печатаемо поле 8/5 см. може да разположим Вашето корпоративно лого, рекламно изречение, девиз или Ваше любимо изображение, което е идеален вариант за реклама, защото е изключително видимо.

Разполагаме с преса за трансферен печат върху текстил - шапки и малки повърхности.

Цената за услугата трансферен печат се определя на база размер и цветност на печата.

Печат върху работно облекло

Предлагаме и висококачествен рекламен печат върху работно облекло - манти, гащеризони, работни панталони, престилки, тениски, якета, шуби и др.

За малки тиражи /до 50 бр./ препоръчваме брандирането да се извършва по технологията DTG /Direct to garmet printing/ или чрез трансферен печат.

За по-големи тиражи е препоръчително да се използва технологията на ситопечат, заради по-ниската себестойност.

КиМ Принт разполага с модерно оборудване за сито, трансферен и дигитален печат, което позволява да оферираме изгодни цени за качествен печат при кратки срокове.

Печат върху чадъри, чанти и торби

Печат върху чадъри, чанти и торби.

Това е прекрасен начин да популяризирате Вашето лого, рекламно изречение или послание.

Печатът не се ограничава до изброените артикули. Може да брандираме още различни рекламни текстилни сувенири като: раници, мешки, кърпи за глава, фишута, възглавнички, дъждобрани и др.

КиМ Принт Ви предоставя тази възможност, като може да Ви предложи каталог от който да си изберете модели, цветове и щампи, които да допълнят перфектно фирмения Ви имидж.

Запитванията за наличните артикули и цените за печат изпращайте на: office@kim-print.bg

Copyright © КиМ Принт. Всички права запазени.
КимПринт във facebook Skype