Новини
Дигитален печат върху текстил за малки тиражи

Дигиталният печат е перфектното решение за брандиране на единични бройки или за малки тиражи - до 50 бр. Работим с принтери за директен печат на световния лидер в бранша AnaJet, USA, гарантиращи прецизност и високо качество.

Те позволяват пълноцветен печат върху бял, цветен и черен текстил с резолюция 1400 dpi. Мастилата са на водна основа, екологични, без вредни примеси. Отпечатаните визии са ярки и контрастни и издържливи на пране.

Предлагаме печат върху разнообразни артикули като: работно облекло, спортни екипи, тениски, суитчери, блузи, чорапи, торби, раници, разкройки за различни облекла и др.

Високотехнологичните принтери AnaJet mPower mP5i и SPRINT позволяват печат върху различни материи: тъкани от 100% памук, както и такива с различни примеси, полиестър, сатен, канаваца, деним и др.

Файловете за печат трябва да са във формат .png, .jpegq .cdr и .psd, като препоръчителната резолюция е 300 dpi. Печатаемата площ е 35,5х45,5 см. 

КиМ Принт разполага на склад с богата гама от тениски, суитчери, шапки и торби от нетъкан текстил. Печатът може да се направи и върху артикули предоставени от клиента.

За поръчки пишете и изпращайте файлове на: office@kim-print.com

 


Copyright © КиМ Принт. Всички права запазени.
КимПринт във facebook Skype