КИМ ПРИНТ Е ВЕЧЕ ЧАСТ ОТ ГОЛЯМОТО СЕМЕЙСТВО НА RICOH

КиМ принт ЕООД е вече част от семейството на мултинационалната компания RICOH, след като в началото на 2016 г. RICOH закупи американския производител на DTG /Direct to garmet printing/ принтери AnaJet LCC. RICOH е световен лидер в производството на

дигитални печатащи глави за индустриални принтери.
Сливането ще донесе ползи за всички клиенти на КиМ Принт притежаващи и/или планиращи да закупят оборудване ANAJET. Американското качество ще бъде допълнено с японска прецизност, високотехнологични решения и иновации. Допълнително ще се повиши нивото на гаранционното и следгаранционно обслужване на текстилните принтери AnaJet.
В тази връзка Управителят на КиМ Принт ЕООД г-н Калин Макавеев участва в официална работна среща с Вицепрезидента на RICOH г-н Мики Мицутани и Вицепрезидента на AnaJet LCC г-н Йозеп Доминго в рамките на европейското издание на FESPA Digital в Амстердам, Холандия. Ползите от стратегическото партньорство за клиентите на дигиталните принтери AnaJet ще са свързани с повишаване на качеството, гарантирано от постоянните иновации на печатащите глави и регулярната актуализация на софтуера, управляващ работата на оборудването. Г-н Мицутани изрази задоволството си от факта, че българските клиента са информирани и оценяват качествата на японските индустриална глави на RICOH, в сравнение със стандартните печатащи глави на други производители. Той подчерта, че техническите решения на AnaJet в комбинация с богатото портфолио от продукти и услуги предлагани от RICOH, ще доведат до по-ефективни и оригинални решения и продукти в полза на крайните клиенти.

За КиМ Принт и AnaJet
Създадена през 2006 година, AnaJet е една от първите компании в света, които започват масовото производство на принтери за дигитален печат върху текстил. В момента AnaJet е глобален лидер в DTG индустрията. Всички професионални високопроизводителни принтери на AnaJet са оборудвани с мастиленоструйните печатащи на глави на производител №1 в сектора RICOH.
От 2015 година КиМ Принт ЕООД е официален дистрибутор на принтерите и консумативите на AnaJet за територията на Република България. Компанията има над 15-годишен опит в продажбата на машини, оборудване и консумативи за печат върху текстил. За повече информация посетете нашия специализиран сайт http://screenprint-bg.com/

RICOH е световен лидер в производството на дигитални печатащи глави за индустриални принтери. Базираната в Япония мултинационална компания е създадена през 40-те години на миналия век. Непрекъснатия стремеж към развитие на новите технологии, оригиналните инженерни решения, непрекъсната работа в полза и услуга на потребителя, намаляване на производствените разходи и гарантираното качество издигат за половин век малката японска фирма RICOH до световен бранд в областта на печатащите системи и информационните технологии.
(За повече информация посетете http://industry.ricoh.com/en/industrialinkjet/ )